AmCham Romania a anuntat componenta noului Consiliu Director pentru mandatul 2014-2015

 

Camera de Comert Americana în România (AmCham România) a anuntat componenta noului Consiliu Director al asociatiei pentru mandatul 2014-2015, în urma Adunarii Generale a membrilor si a alegerilor din data de 19 martie, potrivit unui comunicat de presa.

AmCham Romania, Camera de Comert Americana în RomaniaValeriu Nistor, Country Director IBM România, va continua sa reprezinte AmCham România în calitate de Presedinte al organizatiei. Vice-presedintii AmCham sunt Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi si Bogdan Ion, Country Manager EY România. Din Consiliul Director al AmCham România fac parte si James Stewart, Vice-Presedinte Raiffeisen Bank, trezorier, precum si Cristian Agalopol, Vice-Presedinte Citibank; Cristian Colteanu, Presedinte & CEO GE România, Bulgaria & Republica Moldova; Jacopo Murzi, Administrator, Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson&Johnson; Daniela Nemoianu, Partener Executiv KPMG România; Nadia Crisan, Managing Director McGuireWoods Consulting România; Kostas Loukas, Manager General Microsoft si Ionut Simion, Partner, PwC România.

„Suntem onorati de încrederea pe care membrii AmCham România ne-au acordat-o si vom depune toate eforturile pentru a promova prioritatile AmCham pentru crestere economica, stabilitate, predictibilitate si transparenta. Repuatia si recunoasterea de care se bucura AmCham România, dupa 20 de ani de prezenta în aceasta tara ne încurajeaza sa continuam proiectele cheie demarate în timpul mandatului precedent si sa avansam viziunea si recomandarile membrilor AmCham pentru cresterea competitivitatii si atractivitatii economice a României”, a declarat Valeriu Nistor, Presedintele AmCham România. R.P. bursa.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie