Ministerul Finantelor, consiliat de companiile de audit din Big Four in legatura cu preturile de transfer

 

Ministrul Finantelor Publice Ioana-Maria Petrescu si o echipa tehnica din minister au avut o intalnire de lucru cu reprezentanti ai grupului Big Four, care reuneste firmele de audit PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

ministerul finantelor publiceConsultarile au fost axate asupra modificarilor legislative pe care Ministerul Finantelor Publice le are in vedere in scopul eficientizarii inspectiei fiscale ce are ca obiectiv verificarea preturilor de transfer.

Ministrul Ioana-Maria Petrescu a subliniat ca activitatea de transfer pricing trebuie imbunatatita si dezvoltata in scopul cresterii veniturilor bugetare, iar in acest scop vor fi angajati oameni noi in cadrul ANAF, care vor beneficia de expertiza si bunele practice ale unor agentii fiscale prestigioase.

“Am solicitat sprijinul Ambasadei Marii Britanii si am avut bucuria sa primim raspuns favorabil. Vom putea beneficia de experienta uneia dintre cele mai performante administratii fiscale”, a mentionat ministrul Finantelor Publice.

Reprezentantii Big Four au apreciat deschiderea spre dialog a conducerii ministerului si au prezentat o analiza privind implicatiile adoptarii legislatiei secundare in aplicarea prevederilor legislative privind preturile de transfer. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie