Plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita depusa de primarul sectorului 3, Robert Negoita

 

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti la Parchetul General o plângere penala împotriva deputatului PSD Sebastian Ghita, sustinând ca acesta l-a amenintat cu moartea la telefon.

parchet„Am aici o plângere penala împotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamâna m-a sunat si m-a amenintat la telefon într-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea. În opinia mea, este o chestiune foarte grava din aceasta perspectiva si cred ca este de datoria mea sa dau un semnal în aceasta tara, deoarece cu astfel de securisme si cu astfel de comportament nu trebuie sa mergem mai departe. Este pacat ca un deputat în România, dupa 25 de ani de la Revolutie, sa ameninte cu moartea un primar de sector”, a declarat Robert Negoita la intrarea în sediul Parchetului General.

El considera ca Justitia „va face curatenie, va curata societatea de astfel de infectii”.

„Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mâna mea. Te termin. Mori de mâna mea. Nu o sa te las”, a relatat Robert Negoita cuvintele care i le-ar fi spus deputatul Sebastian Ghita.

Primarul a recunoscut ca nu a înregistrat acea convorbire telefonica, aratând ca el „nu este securist” si nu provine dintr-o familie de securisti.

Robert Negoita a mai spus ca nu a discutat cu forurile de conducere din PSD despre amenintarea pe care a primit-o din partea deputatului Sebastian Ghita.

El nu a dorit sa explice în ce context a avut loc convorbirea telefonica si daca este legata de un contract pe care l-ar avea primaria cu firmele lui Sebastian Ghita.

Robert Negoita a negat ca a avut afaceri cu Sebastian Ghita si a sustinut ca nu a fost niciodata prieten cu acesta.(A — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie