Romeo Stavarache va fi judecat in arest la domiciliu

 

Înalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a lui Romeo Stavarache, primarul suspendat al municipiului Bacau, urmând ca el sa fie judecat în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de coruptie.

romeo stavaracheInstanta suprema a admis o contestatie a lui Romeo Stavarache si a înlocuit masura arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.

Aceeasi decizie a fost luata si în cazul a altor doi inculpati din acest dosar, Liviu Goian si Vasile Liviu Cenusa, care vor fi si ei eliberati din arest.

Pe durata arestului la domiciliu, cei trei au urmatoarele obligatii: sa se prezinte în fata judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de câte ori sunt chemati; sa nu comunice cu alti participanti la comiterea infractiunilor pentru care sunt cercetati (Constantin Apostol si Costel Casuneanu) sau cu mai multi martori.

Romeo Stavarache a fost trimis în judecata pe 25 iulie, fiind acuzat de procurorii DNA de savârsirea a cinci infractiuni de luare de mita.

În acelasi dosar, au fost trimisi în judecata Liviu Goian, acuzat de trei infractiuni de complicitate la luare de mita, Liviu Vasile Cenusa, în sarcina caruia s-au retinut în concurs doua infractiuni de complicitate la luare de mita, omul de afaceri Costel Casuneanu, acuzat de dare de mita si Constantin Apostol, în sarcina caruia s-au retinut în concurs doua infractiuni de complicitate la luare de mita.(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Vicentiu Purcarea), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie