Ioan Becali, Cristi Borcea si Liviu Ciobotariu cercetati de tribunalul corectional din orasul belgian Liege pentru spalare de bani fals si uz de fals

 

Ioan Becali si Cristi Borcea se afla în închisoare, unde îsi ispasesc pedepsele primite în Dosarul Transferurilor. Cu toate acestea, în prezent cei trei sunt cercetati, alaturi de Liviu Ciobotariu, de tribunalul corectional din orasul belgian Liege, pentru spalare de bani, fals si uz de fals.

tribunal-privatPrintre cei trimisi miercuri în fata instantei se numara în jur de 30 de persoane, fosti oficiali ai lui Standard Liege, agenti de jucatori, fotbalisti si persoane juridice. Ancheta a început în urma cu zece ani.

Justitia belgiana a anchetat de mai multi ani transferul fostului fotbalist Liviu Ciobotariu la Standard Liege. Acesta a semnat în anul 2000 cu echipa belgiana, venind de la Dinamo. Printre cei implicati în transferul sau au fost impresarul Ioan Becali siCristian Borcea, ultimul aflat atunci în conducerea clubului Dinamo.

Fostul fotbalist, Liviu Ciobotariu, a declarat la Digi 24 ca a aflat despre scandal joi dimineata, din presa.

„Este vorba de transferul meu de la Dinamo la Standard Liege. Ioan Becali s-a ocupat de transfer. Am mai fost chemat o singura data la DNA, în calitate de martor, am declarat ceea ce s-a întâmplat cu transferul meu. Sumele de transfer au fost facute de impresarul meu. Nu am participat la negocieri. Salariul a fost negociat de impresarul meu, de Ioan Becali. La momentul respectiv eram foarte bucuros ca reusesc sa plec la o echipa din strainatate, era prima mea iesire, prima experienta. Nu m-a interesat transferul, ci salariul meu si perioada de contact”, a declarat Liviu Ciobotariu la Digi 24. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie