2013 – Cel mai bun an din istoria firmei de avocatura NNDKP

 

Anul 2013 a fost cel mai bun din punct de vedere economic, din istoria firmei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), cu o crestere de 12% fata de 2012. NNDKP, jucator de top în piata avocatiala de business de la noi, mizeaza pe afaceri cu 5% mai mari în 2014. Pâna acum, afacerile firmei au depasit deja cu 4% nivelul celor rulate în intervalul corepondent al anului trecut (ianuarie-august).

NNDKPCum estimati ca veti încheia 2014, în privinta cifrei de afaceri si a marjei de profit?

Simona Neagu: Anul 2013 a fost cel mai bun din punct de vedere economic din istoria firmei, cu o crestere de 12%. La aceste rezultate se adauga cele ale practicilor noastre de consultanta fiscala si de proprietate intelectuala, care au avut cresteri de circa 5%, respectiv 11%.
Speram sa încheiem anul cu crestere usoara, de aproximativ 5% fata de anul 2013.

Cum au evoluat afacerile si marja de profit fata de performanta aceleiasi perioade a anului precedent?

Simona Neagu: Suntem cu 4% peste nivelul anului trecut. Exista arii de practica – precum drept bancar, taxe si drept fiscal, concurenta, proprietate intelectuala, dreptul muncii – unde s-a simtit o îmbunatatire semnificativa cel putin în primele sase luni.

Ce arii de practica au generat, în valoare absoluta, cele mai mari venituri în primele opt luni ale anului 2014 si cum explicati aceasta configuratie?

Simona Neagu: Sectoarele traditionale au generat în cifre absolute cele mai mari venituri în primele opt luni – litigii (35%), corporate (20%) si real estate (12%). Explicatia este foarte simpla: sunt ariile cu cea mai mare acoperire, cu problematica cea mai diversa.

Citeste interviul integral pe economica.net

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie