Andreea Paul propune ca parlamentarii sa-si scurteze vacanta

 

Parlamentarii, trimişi la muncă de liberala Andreea Paul. Prim-vicepreşedintele PNL propune ca aleşii să mai scurteze din vacanţele lungi şi dese şi astfel să aibă o singură lună de „CONCEDIU” în loc de trei, aşa cum se întâmplă în prezent, relatează B1TV. Andreea Paul consideră că şi deputaţii ar trebui să fie un model şi să se remarce prin mai multă muncă şi activităţi tot mai dese în Parlament.

Andreea PaulUn parlamentar are aproape tot atâtea zile libere câte are un elev. Practic, un ales stă acasă trei luni pe an, iar un elev, cu tot cu vacanţele din timpul anului şcolar, patru luni. Liberalul Andreea Paul susţine că senatorii şi deputaţii nu trebuie să acţioneze după principiul „dă-i timpului timp” şi că parlamentarilor le-ar fi de ajuns o singur lună de vacanţă. Unii colegi de-ai Andreei Paul sunt de acord cu ideea.

Alţii, însă, sunt de părere că o asemenea măsură necesită prea multe schimbări. ”Dorinţa e dorinţă, putinţa e putinţă. Ca să poţi să face lucrurile astea, trebuie să modifici regulamentul.

Regulamentele celor două camere. E simplu: se doreşte lucru ăsta, se pune în discuţie, există comisii speciale pentru modificarea regulamentului celor două Camere şi cu asta basta. Deocamdată asta e regulamentul. Că e bun, că e prost, că el trebuie îmbunătăţit.Eu sunt de acord că orice lucru poate fi îmbunătăţit”, a afirmat senatorul PSD Nicolae Moga.

În schimb oamenii de rând cred că parlamentarii ar trebui să lase de-oparte vacanţele şi să se concentreze mai mult pe muncă. ”Aşa cum avem noi o lună, aşa să aibă şi ei, la fel ca noi. Suntem egali. Cred că şi o lună este mult. Nu ştiu dacă la responsabilitatea pe care o au ei şi la cât de grea este situaţia în ziua de astăzi, ei ar trebui să se gândească la vacanţă. Cred că, în primul rând ar trebui să se gândească la nişte ore suplimentare”, sunte de părere cetățenii. curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie