Gala Excelentei in Mediere 2015

 

Avem placerea sa anuntam organizarea in perioada 27-28 februarie 2015, a celei de-a treia editii a evenimentului anual dedicat medierii si mediatorilor – Gala Excelentei in Mediere.

logo-gala-2014 marca inregistrataAnul acesta, mai mult decat in anii anteriori, Gala Excelentei in Mediere ti se adreseaza in mod direct ca mediator practician, dar si ca mediator care isi doreste ca profesia noastra sa aiba parte de schimbari benefice in perioada care urmeaza.

Astfel, alaturi de posibilitatea de a nominaliza mediatorii si asociatiile profesionale care s-au remarcat prin activitatea lor in 2014, editia a III-a a Galei Excelentei in Mediere iti ofera ocazia de a-i cunoaste pe cei care vor sa conduca profesia in perioada 2015-2019.

Contextul alegerii unei noi structuri de conducere a Consiliului de mediere ne-a determinat sa invitam toti candidatii sa participe la Gala Excelentei in Mediere, pentru ca tu sa poti afla direct de la ei daca acestia iti merita sustinerea.

Si in acest an Votul TAU este cel care va determina premiantii Galei Excelentei in Mediere!

Toate informatiile despre modalitatea de vot din acest an, transparenta si democrata, regulamentul privind nominalizarile pentru premiile Galei Excelentei in Mediere, precum si formularul pentru transmiterea optiunilor tale sunt prezentate pe pagina evenimentului, la adresele:

http://www.medierenet.ro/gala-excelentei-mediere/nominalizari/

http://www.medierenet.ro/gala-excelentei-mediere/regulament/

Conferinta profesionala – 28 Februarie, Cluj-Napoca

Multi dintre participantii la editia 2014 a Galei Excelentei in Mediere si-au exprimat dorinta de a beneficia si de informatii profesionale in cadrul evenimentului.

De aceea, in ziua imediat urmatoare Galei, in 28 februarie, vom organiza Conferinta profesionala cu tema „Medierea in Romania. Abordare nationala versus abordare europeana„*.

Acordarea punctelor profesionale pentru participarea la Conferinta este in curs de confirmare

Conferinta va avea loc la sediul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si Comunicare din cadrul Universitatii Babes-Bolyai (http://polito.ubbcluj.ro/, cladirea FSPAC 2 http://fspac.ubbcluj.ro/contact/), in salile T1 si T2, intre orele 10-18.

Toate informatiile despre participarea la Gala Excelentei in Mediere, Editia 2015, respectiv la Conferinta profesionala „Medierea in Romania. Abordare nationala versus abordare europeana” sunt disponibile in pagina evenimentului http://www.medierenet.ro/gala-excelentei-mediere/

Click aici pentru a accesa Formularul de inregistrare si a confirma participarea la Gala Excelentei in Mediere, editia a III-a

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau eventuale nelamuriri.

Echipa de organizare a Galei Excelentei in Mediere 2015

 

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie