Premierul Dacian Ciolos: Planul de masuri pentru implementarea votului prin corespondenta va fi pus la dispozitia Parlamentului pana la sfarsitul saptamanii

 

Premierul Dacian Ciolos a anuntat luni, 8 februarie 2016 ca Guvernul va pune planul de masuri pentru implementarea votului prin corespondenta la dispozitia Parlamentului pana la sfarsitul saptamanii, scrie agerpres.ro.

dacian ciolos, guvern foto b365.roPremierul a mai aratat ca responsabilitatea organizarii alegerilor parlamentare in diaspora este impartita intre Executiv si Autoritatea Electorala Permanenta.

”Guvernul este preocupat de organizarea alegerilor in diaspora. Conform noii legislatii, AEP, aflata in coordonarea Parlamentului, capata responsabilitati semnificativ marite. Responsabilitatea privind organizarea acestor alegeri este impartita intre Guvern si AEP”, a afirmat Dacian Ciolos, la ”Ora prim-ministrului” organizata la Camera Deputatilor.

Dacian Ciolos a mai explicat ca Guvernul lucreaza, in prezent, la pachetul legislatiei secundare care trebuie adoptat in perioada imediat urmatoare.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie