Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj: Gala Excelentei la Feminin si Gala Excelentei in Mediere au aceeasi varsta

 

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj susţine, coalizează şi promovează femeile care au un business sau o carieră de succes, dar şi pe cele care îşi propun să înceapă o afacere. Misiunea asociaţiei este de a crea un mediu propice pentru obţinerea excelenţei în business şi de a oferi femeilor noi oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor.

Mihaela RusAsociaţia Femeilor de Afaceri Cluj este o asociaţie nonguvernamentală, non-profit  şi apolitică, ce a luat fiinţă în anul 2004 la iniţiativa doamnei Mihaela Rus,  director general al agenţiei Vitrina Advertising.  AFA Cluj, îşi propune să devină cea mai importantă asociaţie de business feminin la nivel regional, să dobândească recunoaştere naţională şi deschidere la nivel internaţional, şi, în acelaşi timp, să fie un factor catalizator şi de coeziune al comunităţii locale.

De-a lungul timpului, Asociaţia a demarat mai multe proiecte la nivel local, printre care amintim:

  • Clujul are atitudine – Tinerii la putere în 2015, proiect ce a avut ca scop îmbunătăţirea relațiilor instituțiilor publice cu cetățenii, pornind de la evaluarea gradului de satisfacție privind eficiența instituțiilor cu care locuitorii intră frecvent în contact.
  • Evenimentul de business şi networking SHEnspire, ce-şi propune să fie o punte între membrele Asociaţiei şi persoanele ce se află la început de drum în dezvoltarea unui business. SHEnspire este un evniment ce este organizat permanent de Asociatie.
  • Mini-bibliotecile pentru sănătate (proiect permanent al Asociaţiei), acţiune ce îşi propune să ajute pacienţii să treacă mai repede şi cu bine de perioada de internare oferindu-le acestora cărţi, reviste, albume de artă.
  • Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni – CuGeT,  este un proiect gândit pe termen lung, care aduce în prim plan importanța culturii generale și a lecturii în rândul tinerilor. CuGeT este un proiect inițiat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, co-organizat de Vitrina Advertisingși desfășurat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj, TVR Cluj, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și Consiliul Județean al Elevilor Cluj.
  • Gala Excelenţei la Feminin, ce a ajuns la cea de-a patra ediţie, îşi propune ca prin organizarea acesteia să continue tradiţiile şi activităţile Asociaţiei de Binefacere a Femeilor, de la 1827, dar şi pentru a aduce în acelaşi timp un omagiu femeiii clujene de azi. Totodată, prin organizarea Galei se doreşte premierea personalităţilor feminine ale Clujului ce activează în domenii precum: cultură, administraţie, presă, blogging, sport, comunitate, ştiiţă şi inovaţie.

logo-afaGala Excelentei la Feminin  si Gala Excelentei in Mediere au ajuns, in acest an, la cea de-a patra editie. Suntem onorati sa avem AFA ca partener, la Gala Excelentei in Mediere 2016.
Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj este cea mai importanta asociatie de business feminin, proiectele AFA avand un impact puternic in plan social, cultural si de afaceri la nivel regional.

Mai multe detalii despre activităţile Asociaţie pot fi găsite accesând www.afacj.ro | www.facebook.com/afacluj

Anca Stancu, manager MediereNet

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie