Secretul succesului nostru este abordarea individuala a clientului!

 

Vivasan este reprezentantul oficial al mai multor companii elveţiene de renume, producătoare de produse organice de înaltă calitate pentru sănătate.
VivasanToate produsele sunt fabricate exclusiv pe teritoriul Elveţiei, fapt care garantează calitatea exceptionala a produselor, fabricate din materii prime naturale de calitate superioară, obţinute din zone ecologice.
Datorită mulțor ani de experiență, tehnologiilor moderne de producţie şi nivelului foarte ridicat de calitate, produsele companiei Vivasan sunt prezente în ţările din Europa, CSI, Asia și SUA.Gama permanentă include peste 250 de tipuri de produse.
Compania Vivasan are reprezentanțe oficiale în peste 27 de țări. În România, sediul central functoneaza in Bucuresti, inca din ianuarie 2009.
Relaţiile strânse cu specialişti din toată lumea, face posibilă implementarea celor mai noi tehnologii şi utilizarea inovațiilor în domeniul cosmetologiei medicale și alimentației sănătoase. Acest lucru garantează introducerea pe piaţă a unor produse de cea mai bună calitate.
Plantele medicinale sunt baza tuturor produselor noastre – loţiuni terapeutice, produse de îngrijire corporală şi de îngrijire a părului, produse cosmetice, uleiuri volatile (esențiale), suplimente alimentare, băuturi multivitaminizante etc.
Filosofia Vivasan – “Sănătate, frumuseţe şi bunăstare” – presupune faptul că Vivasan este un simbol al grijii permanente faţă de menţinerea sănătăţii,a frumuseții şi bunăstarii oamennilor.
Unul din elementele esenţiale în această filosofie a companiei este calitatea produselor comercializate. În acest sens, sloganul noastru este “Clientul beneficiază de cea mai înaltă calitate a produselor şi de cele mai bune servicii!

Vivasan utilizează numai cele mai bune şi cele mai valoroase materii prime organice care nu sunt modificate genetic

• Produsele Vivasan sunt fabricate folosind tehnologii unicale, de ultima oră;
• Produsele Vivasan sunt organice şi se evidenţiază prin cea mai bună calitate;
• Produsele Vivasan nu sunt testate pe animale;
• Produsele Vivasan nu conţin componente hormonale și alergeni, evitându-se astfel efectele secundare adverse.
Vivasan garantează calitatea!

Secretul succesului nostru este abordarea individuală a clientului

Angela LaurAngela Laur, medic, reprezentant Vivasan in Romania, considera ca si medierea isi aduce contributia ei la mentinerea sanatatii, frumusetii si bunastarii oamenilor. Tocmai de aceea, la Gala Excelentei in Mediere, vine sa ne impartaseasca din secretele abordarii individuale a clientului.
Succesul nostru in mediere este abordarea individuala a fiecarui client!

Anca Stancu, manager MediereNet

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie