Gabriel Oprea: Votul din Senat nu mă face imun în faţa Justiţiei. În câteva luni, nu voi mai avea imunitate

 

Fostul vicepremier şi ministru de Interne, Gabriel Oprea, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că votul senatorilor nu îl face imun în faţa Justiţiei şi nici nu închide drumul dosarului DNA, precizând că în câteva luni mandatul său de senator se încheie şi atunci va putea fi cercetat.
dna1Acest vot nu mă face imun în faţa Justiţiei, nu mă «salvează» de la ceva şi nici nu închide drumul dosarului pentru care DNA a cerut încuviinţarea urmăririi penale. Peste doar câteva luni, mandatul meu de senator se încheie. Peste doar câteva luni, aşa-zisa imunitate nu va mai exista, iar cazul îşi va urma cursul normal în Justiţie. Spun asta pentru cei care, din neştiinţă sau din interes, afirmă – în mod total greşit – că, din cauza votului din Senat, dosarul DNA nu va mai ajunge în instanţă. Vă reamintesc faptul că procurorii au aşteptat aproape un an ca să facă acest dosar. Ei bine, prin votul de acum doua zile, s-a decis să mai treacă încă 3 luni până când va ajunge în faţa judecătorilor. Atât şi nimic mai mult”, a scris Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru de Interne a mai precizat că le-a cerut senatorilor să nu încuviinţeze solicitarea DNA din cauza suspiciunii că dosarul nu vizează înfăptuirea Justiţiei, ci „mai degrabă a unor jocuri de altă natură”. La finalul postării, fostul vicepremier a transmis din nou că se consideră nevinovat şi că nu i se pare normal ca un dosar cu acuzaţii atât de grave să fie atât de sărac în probe, scrie mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie