Juridice.ro- partener media al Galei Excelentei in Mediere

 

Inainte de a va indemna sa cititi informatiile de prezentare a juridice.ro doresc sa va spun cateva cuvinte despre oamenii de la juridice.ro cu care am colaborat si colaborez de cativa ani buni.

Andrei Savescu, numele care imi vine in minte si pe buze cand ma gandesc la juridice.ro, mi-a fost profesor la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti. Reintalnirea cu el, pentru prima colaborare cu juridice.ro in calitate de mediator, a fost o surpriza placuta.
Mereu am gasit deschidere, suport si promovare din partea lui Andrei si a echipei de la juridice.ro cand a fost vorba de proiecte mai vechi sau mai noi care au toate ca obiectiv medierea.
Juridice.ro ne este partener media inca de la prima editie a Galei Excelentei in Mediere.
Va dorim alaturi si la editiile urmatoare!

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice.

Prin JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Activitatea noastră urmărește creșterea rolului argumentului, în defavoarea obtuzității. Depunem eforturi pentru consolidarea în România a respectului față de lege. Ne bucurăm de susținerea celor cu care împărtășim valori: încredere, comunicare, implicare, cunoaștere.

Noi credem că societatea viitorului este pentru oameni activi, inteligenți și moderați. Credem că viitorul a început deja. Promovăm valoarea și cooperarea. Susținem știinta și înțelegerea. Apărăm adevărul. Credem în lege.

JURDICE.ro este o comunitate de profesioniști, nu un spațiu pentru justițiabili.

Anca Stancu, organizator al Galei Excelentei in Mediere

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie