Luminita Balazs Fashion: Fiecare afacere este o poveste- galerie foto

 

Pe Luminita am cunoscut-o la conferinta despre mediere care a avut loc la Cluj-Arena, la 1 martie 2013. Mi-a atras atentia si cu intrebarile pe care le-a adresat invitatilor cat si prin frumusetea ei si a tinutei elegante si inedite.
Ne-am reintalnit si la alte conferinte despre mediere si, bineinteles, la prima editie a Galei Execelentei in Mediere.

Luminita Balazs

Atunci am discutat mai multe si am decis sa colaboram pe diverse proiecte cu si despre mediere. Am ajuns sa ne cunoastem, sa ne imprietenim si sa imi impartaseasca visul ei legat de fashion.
I se aprindea o luminita in ochi si i se auzea pasiunea din voce atunci cand vorbea despre viziunea ei despre moda, despre eleganta femeii care poarta o rochie creata special pentru ea.
Dupa cea de-a treia editie a Galei Excelentei in Mediere, in 2015, am plecat de la Cluj-Napoca direct la Targu Mures pentru ca Luminita ma invitase la lansarea primei colectii Luminita Balazs. Am fost impresionata de ce am vazut si bucuroasa ca am participat la acest prim pas din cariera ei de creator de moda. Evolutia ei din acel an este o adevarata poveste. Ii admiram munca si implicarea, asa ca atunci cand mi-a propus sa imi creeze tinuta pentru urmatoarea editie a Galei Excelentei in Mediere am fost incantata. M-a imbracat intr-o rochie albastra si curgatoare, eleganta, usor de purtat si in care m-am simtit eu. Impactul si feedback-urile primite la tinuta mea au condus firesc catre desemnarea Luminitei ca designer oficial al Galei Excelentei in Mediere.

La editia anterioara a evenimentului rochia din tafta si dantela a fost de un verde intens si de o eleganta demna de covorul rosu. Am vazut majoritatea creatiilor Luminitei si, mai ales, am vazut cum arata femeile care le poarta: fericite, increzatoare, unice.
Si in acest an voi purta o tinuta made by Luminita Balazs Fashion. Ca de obicei culoarea si modelul vor fi o necunoscuta, chiar si pentru mine, dar stiu ca va fi surpriza frumoasa dinaintea Galei.

Si cum nimeni nu poate vorbi mai bine despre noi decat o facem noi insine, o las pe Luminita sa va spuna poveste ei.

Luminita Balazs Fashion

Fiecare afacere este o poveste, iar eu, tu suntem actori pe scena propriului business.
Povestea mea este povestea omului care a construit un business de la zero.Am avut curajul sa ma pun la temelia acestei afaceri cu emotiile si idealurile mele, temerile si spaimele mele, cu implinirile si dezamagirile inerente, cu toate starile mele autentice de om. Ceea ce este important intr-o afacere si nu numai, este energia pe care o investesti in calitatea relatiilor umane, ca pentru o a doua familie de care ai grija si iti pasa.
Tu, ca om ai puterea sa schimbi lumea, sa schimbi destine. Ce poate fi mai frumos? Ca odata cu evolutia ta, ca om, ai tras dupa tine altii pentru care ai insemnat ceva, ai facut sa se aprinda ceva in ei. Intotdeauna am stiut ca scopul meu in viata este de ai ajuta pe ceilalti, de a le aduce zambetul pe fata, de a le arata frumusetea care se afla in ei si pe care refuza uneori sa o scoata la lumina.

Lucram intr-o institutie, ca un robotel, simtindu-ma sufocata de acel sistem, simteam ca nu pot sa fiu eu insami acolo, sa cresc, sa evoluez. Eram prinsa intre dorinta de a avea un venit sigur, stabil si dorinta de a avea propria mea afacere. In Ianuarie 2015 am decis sa incep in paralel propria afacere, aveam nevoie de timp si de o confirmare ca pot pleca linistita din acea institutie. Am reusit, o perioada, sa fac ambele job-uri, sa-mi continui munca si sa ma ocup de propria afacere.

Prima colectie

Lucrurile au evoluat foarte frumos, calatoria mea in lumea modei a inceput cu lansarea primei colectii pe data de 1 Martie 2015 iar in toamna lansam deja a doua colectie.
Pe 15 Octombrie 2015 deschideam primul Showroom ,,Galeria de Stil Luminita Balazs” la Targu Mures, un spatiu plin de emotie, locul in care pot fi admirate povestile care prind viata in atelierul propriu de creatie.
Toate rochiile de seara create de mine sunt unicat, au o poveste, fiecare femeie care calca pragul Galeriei are propria poveste care ii imbraca trupul si ii face sufletul sa vibreze.
In luna mai 2016 am decis sa plec din institutia in care lucram de foarte multi ani si sa ma dedic trup si suflet modei, evenimentelor, parteneriatelor si invitatiilor care au inceput sa apara in numar tot mai mare.
,,Luminita Balazs Fashion” reprezinta o mare provocare si placere pentru mine. E un sentiment extraordinar sa vezi cum creste, cum aduci bucurie la atatia oameni. Este prilejul de a descoperi frumosul din sufletul celor care doresc sa imbrace creatiile mele si de a ma bucura de fericirea de pe fetele lor, din ochii lor. Acesta a fost motivul pentru care incepand cu luna martie 2016 am inceput sa ma implic cu inima deschisa in proiectul ,,Atipic Beauty”, un proiect minunat, demarat in Romania de Magda Coman, presedinta Asociatiei ,,Open Your Heart”, un proiect unic in cadrul caruia 12 fete in scaun cu rotile defileaza imbracate in creatiile designerilor romani. Sunt femei minunate, exemple de viata, cu o forta interioara enorma care aduc un omagiu frumusetii. Ele doresc sa transmita un mesaj, doresc sa schimbe mentalitati si sa ne arate tuturor ca, frumusetea adevarata se afla in interiorul nostru.

Colectii si colaborari

In Aprilie 2016, am plecat la Dubai, la invitatia unor romance stabilite acolo, unde am prezentat colectia de rochii de seara in cadrul unui eveniment destinat modei. A fost un moment emotionant, o experienta minunata, am avut ocazia sa inchei contracte si sa stabilesc parteneriate cu reprezentantii magazinelor. A urmat colaborarea cu o cantareata din America si aparitia pe prima coperta a unei reviste de acolo, a unei creatii semnate ,,Luminita Balazs Fashion”, emisiuni TV, Radio, interviuri. Visul meu incepea din ce in ce mai mult sa prinda aripi, in fiecare zi adaugam ceva, apareau in viata mea oameni minunati.
Anul 2017 a debutat cu lansarea colectiei ,,Essence of Love” mama-fiica, urmand ca pana la sfarsitul anului sa reusesc lansarea colectiei mama-fiu, eu fiind mama de baietel. La sfarsitul lunii Martie a urmat lansarea liniei de incaltaminte ,,Luminita Balazs by Clujana”. Am primit, deasemenea, vestea ca sunt desemnata designerul oficial al ,,Galei Execelentei in Mediere”, aflata la cea de-a cincea editie, care se desfasoara la Cluj.

Cand ma uit inapoi, sunt mandra de ce am realizat si asta imi da mai departe aripi sa cresc mai mult. Mi-ar placea sa vad cat mai multe femei care au incredere mai mare in ele si ca isi asuma riscul de a-si urma visul, de a crea ceva de la zero, ceva in care cred cu toata fiinta lor si se dedica acelui lucru.
Daruiti-va cu nebunie, in tot ceea ce faceti!”

Anca Stancu, organizator al Galei Excelentei in Mediere

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie