Cabinetul de avocat Avram Marieta este partener Ambassador al Galei Excelentei in Mediere 2018

 

Cuvintele au puterea incredibilă de a crea realități atunci când sunt rostite. Dumnezeu a spus: „Să fie lumină!” și s-a făcut lumină.
Cuvântul „necesitate” poartă în sine forța unui nou concept în mediere, lansat în cadrul acestei conferințe. Este un concept sănătos, pentru că identificarea necesității primordiale a oricărei instituții este calea spre normalitate și dezvoltare.
Până în prezent medierea în România a fost promovată prin intermediul celor două expresii: „avantajele medierii” și „medierea ca alternativă de soluționare a disputelor”.
Ambele expresii au în comun faptul că reflectă o anumită relație între mediere și justiție.
„Necesitatea” poate deveni un concept care să permită medierii să găsească punctul de echilibru în sine, ca instituție, fără a se mai cântări în relație cu justiția”, declara Marieta Avram, la Conferinta „Medierea în România – normalitate și necesitate” in 2016.

In acest an, in care incurajam colaborarea dintre mediul de afaceri si mediatori, Marieta Avram a decis sa devina partener Ambassador al Galei Excelentei in Mediere.

Gala Excelentei in Mediere nu mai este un eveniment ci o instituție reprezentativă a mediatorilor, care întrunește cele două calități: continuitate și calitate.” este de parere Marieta.

Marieta Avram este avocat în Baroul București din anul 1991, având și o vastă experiență managerială și profesională dobândită în exercitarea unor funcții juridice de conducere în sectorul public și în cel privat. Este, de asemenea, cunoscută pentru activitatea în domeniul academic, fiind profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității din București. A fost membră în comisia de redactare a proiectului noului Cod Civil și a legii pentru punerea în aplicare a Codului civil.

Cabinetul de Avocat Avram Marieta are un nucleu constituit din avocați devotați profesiei și clienților, cu o experiență practică durabilă în avocatură, axată pe profesionalism, dinamism și eficiență în gestionarea celor mai diverse și complexe cauze și proiecte juridice.

Cabinetul acoperă domenii de practică variate, atât în sfera litigiilor, cât și a consultanței juridice, în special: drept societar și drept bancar, restructurare și recuperare creanțe, insolvență și executări silite, drept civil și familie, imobiliar și carte funciară, protecția consumatorilor, dreptul muncii, contencios administrativ și fiscal, drept internațional privat, ADR (arbitraj, mediere, conciliere).

Anca Stancu, organizator al Galei Excelentei in Mediere

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie