Punct de vedere privind alegerile in Consiliu de Mediere

 

In urma unor intoxicari cu mesaje si promisiuni depasind orice granita a demagogiei, voi puncta scurt cateva chestiuni incidente in programul candidatilor pentru Noul Consiliu de Mediere.

Medierea munciiMentionez ca eu nu voi candida si nu am nici o intentie in acest sens, desi am fost rugat insistent de colegi mediatori si nu numai. Am alte planuri si alte obiective pe termen scurt si mediu. Nu am timp si energie pentru o pozitie si o munca in noul CM. Dar voi sta aproape de mediatori in a veghea la procesul de campanie al mediatorilor-avocatilor-formatorilor- candidati si la modul de a face campanie al acestora. Nefiind avocatul nimanui, si neavand nici un interes fata de nimeni, ci exclusiv pentru mediere si bunul mers al profesiei. O consider o responsabilitate profesionala.

Chestiuni de campanie incidente in programele lansate pana la 31.01.2015:

Orice mediator care crede ca votand un anumit canditat in Consiliu ori votand o echipa de candidati pentru Consiliu, luand in considerare promisiunile de rang apocaliptic ale unor candidati ori unor echipe, va avea astfel mai multi clienti in birou, se inseala grozav. In cadrul unei profesii libere si liberale nici un for superior fie ca e local fie ca e national nu lucreaza in vederea atragerii de clientela pentru cei pe care ii reglementeaza si administreaza. Nici Baroul Y nu lucreaza pentru a aduce clienti avocatului Z, nici Camera Notarilor T nu lucreaza pentru a aaduce clienti lui R, nici Consiliul de Mediere pentru a aduce clienti lui M.

Citeste mai departe pe blog.mediatoru.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie