AFI Europe face o noua investitie in Bucuresti

 

Compania israeliana AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, va începe o investitie de 25 mil. euro în cea de-a doua cladire de birouri a parcului de afaceri AFI Business Park, dezvoltat pe terenurile din jurul mallului situat în zona Politehnica.

 

David Hay

Israelienii de-abia au finalizat prima cladire, cu o suprafata închiriabila de 11.000 de metri patrati, ca au si decis sa înceapa lucrarile la un nou imobil, mizând în primul rând pe apetitul de investitii al companiilor din industria IT. De altfel, jumatate din prima cladire este închiriata catre doua companii IT (Endava si Microchip) si catre producatorul de echipamente petroliere Cameron.

„În materie de birouri este piata pentru produse bune la preturi rezonabile. Importanta este si optiunea pe care companiile o au de a se extinde în acest parc de afaceri, iar pâna la sfârsitul anului apreciem ca prima cladire va fi închiriata complet”, afirma David Hay, CEO al AFI Europe.

În ultimele trei luni pe piata de birouri au mai fost începute proiecte precum Pipera Business Park (70 mil. euro) sau Green Gate (55 mil. euro), semn ca dezvoltatorii au cerere din partea companiilor care au început sa dea drumul la angajari. În zonele secundare ale Capitalei însa la ora actuala continua sa fie circa 200.000 mp de birouri disponibile.

Cristian Moga, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie