Statul roman a inceput recuperarea prejudiciului in Dosarul ICA

 

Statul român a început recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro în Dosarul Institutului de Cercetari Alimentare în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediul Antena 3 a fost trecut în proprietatea statului.

Teancuri baniSurse din cadrul ANAF au confirmat ca sediul Grivco, cladirea unde functioneaza redactiile Antena 1 si Antena 3, a fost intabulat pe numele Ministerului de Finante. Aceasta înseamna ca a început practic punerea în executare a deciziei instantei de judecata de condamnare în Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare si s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Cel mai probabil, televiziunile care au sediul în cladirea Grivco trebuie sa discute cu noul proprietar, adica Ministerul Finatelor, sa vada daca li se va mai permite sa functioneze în aceasta cladire si care va fi valoarea chiriei, transmite Alexandru Costache.

Nu este singurul sediu Grivco care urmeaza sa fie confiscat. Potrivit instantei de judecata va fi confiscat si cladirea din strada Gârlei. stiri.tvr.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie